MEIJEL 06-07-2023

Book reading

Book reading in Meijel

Uitnodiging voor een donkere leesreis naar Groenland! Een Engelstalige auteurslezing door Rian F. Holes. Op zaterdag 22 juli vindt er een book reading plaats, in het kader van het Engels café van de Dorpsontmoeting.

Naast de deelnemers van het Engels Café, is iedereen uitgenodigd, van liefhebbers van Mystery Thrillers tot vrienden van de Engelse taal of anderszins geïnteresseerden.
Holes zal, als gast, een exclusieve lezing van zijn debuut roman “Ice and Prey” geven. Aansluitend hebben de luisteraars de mogelijkheid om vragen aan de auteur te stellen en een exemplaar van het boek met een persoonlijke boodschap te bemachtigen.

In het boek “Ice and Prey” volgt u als lezer het avontuur van een Duitse paleontoloog professor Susanne Hoffmann in de Groenlandse hoofdstad Nuuk. De opdracht hier, is de resten van een zeldzaam dier te onderzoeken. Verschillende wetenschappers van de internationale Taks Force,
hebben de overtuiging dat het hier gaat om een, tot nu toe, onbekend schepsel uit de tijd van de prehistorie. Wat de onderzoekers niet weten, is dat er gelijktijdig gruwelijke ongelukken gebeuren in de jachtscene van Groenland. Vaak met dodelijke afloop waarvan de oorzaak niet duidelijk is……

De book reading is een initiatief van Martin Coolen, van boekhandel Coolen-Pluijm. Hij is een bekende van de schrijver van het boek en sprak Bertine van Heugten, namens de Dorpsontmoeting Meijel aan of het mogelijk was om de koppen bijeen te steken. ‘Natuurlijk vinden wij dat leuk’, was haar reactie. ‘Dit is een perfecte activiteit in het kader van het Engels café van de Dorpsontmoeting’.

Het Engels café is een van de activiteiten, die Dorpsontmoeting Meijel organiseert om mensen met elkaar in contact te brengen. De deelnemers treffen elkaar elke twee weken op zaterdagochtend, spreken louter Engels met elkaar en brengen zo gezellig de ochtend samen door. Ze spijkeren zo hun Engels taal bij, onder begeleiding van vrijwilliger Lisette McDermott.

Boekhandel Coolen-Pluijm, de overburen van de locatie van de book reading, maakt zich sterk voor het initiatief ‘de Stenen Winkel’. Hij is een van de verkooppunten van het boek Ice and Prey.
De activiteit vindt zaterdag 22 juli plaats van 10:00 tot 12:00u. in de terrastuin van Oppe Koffie, Raadhuisplein 3 te Meijel. Op deze locatie vinden alle activiteiten van de Dorpsontmoeting plaats. Bij slecht weer, verplaatsen we het naar de lunchroom.
Heeft u interesse om aansluitend te lunchen, reserveer dan tijdig en tafeltje.